Welkom bij Cafe Matchpoint Nederweert


Café Matchpoint Nederweert is al vanaf 1991 in handen van de zelfde eigenaar.

Het is een gezellig feestcafeetje met een mooi terras en te midden in de kern van Nederweert waar het goed vertoeven is.

Wij zijn gelegen aan diverse fietsroutes van limburg en ook hebben wij voldoende stallingplaatsen voor een groot evenement bijvoorbeeld motortoertocht en fiets tochten.

In de loop der jaren is het café een thuishaven geworden voor diverse verenigingen uit de regio  onze dart teams waar we er drie van hebben spelen in de WDC in diverse divisies.

Dus zoals je ziet is het een café voor jong en oud waar de muziek als een rode draad er door heen loopt,bij ons hoor je veel Nederlandstalige muziek,gouwe ouwe,dance classics en hier en daar een verdwaalde Trance/Dance nummer en vooral veel feestmuziek.

In de winter maanden hebben wij een zeer gevarieerd evenementen programma dus houd onze agenda goed in de gaten zodat je niets zult missen. Wij zijn ook te volgen via Facebook like ons en blijf op de hoogte.

Tevens kun je bij ons terecht voor feesten en vergaderingen wij beschikken over een groot beeld scherm en een mooie niet rokers ruimte.

Ook draaien wij onze handen niet om voor feesten bij u thuis van 20 tot 500 personen met of zonder catering. Dus als je in de buurt bent loop dan eens binnen.